NIEUWS: BX Media is druk op zoek naar freelancers uit de omgeving van utrecht!

Webdesign

Onder webdesign kunt u verschillende diensten verwachten. Hieronder kunt u een deel van deze diensten vinden.

Grafische vormgeving

BX Media is gespecialiseerd in grafische vormgeving. We kunnen u de volgende grafische diensten aanbieden:

Logo ontwerp

Een logo is het gezicht voor een bedrijf en dus één van de belangrijkste onderdelen voor een bedrijf. BX Media kan een unieke strakke logo ontwerpen voor uw bedrijf, eventueel in de huisstijl van uw bedrijf. Indien u verschillende bedrijven heeft waardoor u meerdere logo's nodig heeft kunnen wij uw korting aanbieden bij aanschaf van meerdere logo's. Hieronder vind u de tarieven dat BX Media hanteert voor het ontwerpen van logo's.

Tarieven logo ontwerp
1 logo € 40,- per ontwerp
2 logo's € 35,- per ontwerp
3 tot 5 logo's € 30,- per ontwerp
6 tot 10 logo's € 25,- per ontwerp
11+ logo's Neem contact op voor een offerte op maat

Om een logo aan te vragen kunt u per mail contact met ons opnemen, een van onze medewerkers zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen.

Visitekaartje ontwerp

Visitekaartjes is iets wat niet kan onderbreken binnen een bedrijf, de meeste ondernemers hebben dagelijks contact met potentiële klanten waarbij het dus handig is om een visitekaartje bij de hand te hebben. Niet alleen bedrijven hebben vaak visitekaartjes nodig maar ook gewone particulieren, bijvoorbeeld wanneer je je nummer wilt geven aan een kennis is het handig om gewoon even je visitekaartje te geven met al je info erop, veel fijner dan onhandig te gaan zoeken naar een papiertje en een pen, daarnaast komt het ook vaak voor dat een telefoonnummer/adres erg slordig geschreven wordt met een pen. Daarom is een visitekaartje voor iedereen een perfecte uitkomst! Hieronder vind u de tarieven dat BX Media hanteert voor het ontwerpen van visitekaartjes.

Tarieven visitekaartje ontwerp
1 Visitekaartje ontwerp € 30,- per ontwerp
1 Visitekaartje ontwerp dubbelzijdig € 35,- per ontwerp

Indien u een zelfde ontwerp wilt gebruiken voor meerdere namen rekenen wij een offerte op maat maken afhankelijke van de aantal namen dat u wilt gebruiken.

Naast het ontwerpen van uw visitekaartje kan BX Media deze visitekaartjes ook voor u drukken, bezoek hiervoor onze drukwerk pagina.

Flyer ontwerp

Vele bedrijven en organisaties hebben wel is flyers nodig, dit om uit te delen aan klanten of om een evenement te promoten. BX Media kan een unieke in huisstijl gemaakte flyer voor u ontwerpen. En dit tegen scherpe tarieven. Hieronder vind u de tarieven dat BX Media hanteert voor het ontwerpen van flyers.

Tarieven flyer ontwerp
1 Flyer ontwerp € 30,- per ontwerp
1 Flyer ontwerp dubbelzijdig € 40,- per ontwerp

Naast het ontwerpen van uw flyers kan BX Media deze flyers ook voor u drukken, bezoek hiervoor onze drukwerk pagina.

Folder ontwerp

Bent u van plan om een folder te verspreiden, of bent u van plan om periodiek folders te verspreiden met alle acties of informatie binnen uw bedrijf? Dan kan BX Media deze folder voor u ontwerpen. Omdat iedere folder verschillend is zijn er geen vaste prijzen voor folders, voor een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen. In sommige gevallen kunnen wij deze folders zelf voor u drukken indien u dat wenst, wanneer wij deze folders niet kunnen drukken, kunnen wij u ook naar een drukker verwijzen die dat wel kan.

Poster ontwerp

Bent u van plan om een evenement te gaan promoten of heeft u gewoon een poster nodig? Dan kan BX Media deze voor u ontwerpen, uw poster kan helemaal naar uw wensen ontworpen worden en eventueel in uw eigen huisstijl. Hieronder vind u de tarieven dat BX Media voor posters hanteert.

Tarieven poster ontwerp
1 Poster ontwerp € 50,- per ontwerp
2 Poster ontwerpen € 45,- per ontwerp
3 tot 5 Poster ontwerpen € 40,- per ontwerp
6 tot 10 Poster ontwerpen € 30,- per ontwerp
11+ Poster ontwerpen Neem contact op voor een offerte op maat

Naast het ontwerpen van uw posters kan BX Media deze posters ook voor u drukken, bezoek hiervoor onze drukwerk pagina.

Foto bewerking

Heeft u foto's op uw vakantie of feest gemaakt maar zijn sommige hiervan niet goed, te donker of rode ogen? Geen paniek! BX Media kan deze foto's voor u bewerken en rode ogen verwijderen of de foto lichter maken, vaak kunnen wij ook bepaalde objecten op de foto laten verdwijnen maar dit is afhankelijk van de foto. Hieronder vind u onze tarieven voor foto bewerking:

Tarieven foto bewerking
1 Foto € 10,- per foto
2 tot 5 Foto's € 8,- per foto
6 tot 10 Foto's € 7,- per foto
11 tot 20 Foto's € 5,- per foto
21+ Foto's Neem contact op voor een offerte op maat

Voor fotograven/fotobedrijven kunnen wij ook foto's bewerken, voor deze bedrijven kunnen wij scherpere tarieven bieden, neem contact met ons op voor een offerte op maat.
BX Media | W: www.bxmedia.nl | E: info@bxmedia.nl | KvK: Nr. 30268295 KvK te Utrecht | BTW: Nr. NL206280075B01
Copyright © 2009-2012 BX Media - Alle rechten voorbehouden